Utazás

Elképesztő videót csinált utazó kebleiről Aleska Diamond

Aleska Diamond nem tagadja, kamerafüggő. Éppen ezért bármilyen helyzetben szívesen fotózza és filmezi magát. Most éppen kebleiről készített szuperszexi videót.

Nemcsak a nyár indul nagyon forrón, a meleg évszakot a magyar sztárok szuperdögös posztokkal teszik még pikánsabbá. Aleska Diamond például a Balatonra utazott, és már az autóból nagyon szexi felvétellel örvendeztette meg rajongóit. Aleska ugyanis a nagy hőségre való tekintettel bikinfelsőben autókázott és videóra vette, milyen hatással vannak kebleire a kátyúk út közben:

#summer #happy #balaton #aleskadiamond

A video posted by Sáfrány Emese aka Aleska???? (@aleska_safrany_emese) on

Bár az nem látszik, kivel utazott Aleska Diamond és vele a keblek, gyanítjuk, hogy új szerelmével mentek a Balatonra. A celeb ugyanis annyira alaposan dokumentálta az autókázást, hogy egy másik felvételen látszik, hogy miközben Aleska videóz, egy férfi vezeti a kocsit:

On the way to Balaton :)))

A video posted by Sáfrány Emese aka Aleska???? (@aleska_safrany_emese) on

Aleska Diamond először  a Nők Lapja Cafénak mesélt új pasijáról, akiről egyelőre sejtelmesen ennyit mondott: “Már egy éve ismerjük egymást, de csak három-négy hónapja fordult komolyra a kapcsolatunk. De egyelőre még nem szeretném bemutatni. Szerencsére nyitott az egészséges életmódra, így szereti azokat az ételeket, amiket én is, és nem kell külön két menüt főznöm. Persze neki azért néha csinálok húst is.” 

Aleska Diamond és szerelme már korábban is voltak romantikus utazáson, erről készült galériánkat itt megnézheted:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top