Utazás

Nem állítja meg senki a német horrorbohócokat

Kezd elharapózni a horrorbohóc-jelenség Németországban, ezen a hétvégén 86 esetről tettek bejelentést az emberek.

Egyre csak szaporodnak a horrobohóc-támadások Németországban, leginkább Észak-Rajna-Vesztfália tartományban, ahol az elmúlt hétvégén 86 esetben érkezett feljelentés a rendőrséghez. A történet ugyanaz: gyanútlanul sétáló emberekre félelmetesre festett bohócok támadnak rá, és menekülésre kényszerítik őket. Legtöbbször valami fegyver – kés, baseballütő, láncfűrész – is van a támadóknál, de általában nem használják, noha volt már példa az ellenkezőjére is. 

Hiába a számos támadás, a rendőrség eddig csak egy 26 éves német férfit kapott el, aki részegen egy bohócmaszkban, kezében késsel rémisztgette az embereket. 

A német rendőrség továbbra is tehetetlen, valószínű, hogy az Amerikában pár hónapja feltűnt jelenség Németországban is egyre gyakrabban fordul elő a szintén tengerentúlról érkezett halloween közeledtével.

Az amerikaiaknak annyira elegük lett a bohócokból, hogy a McDonald’s kénytelen megválni Ronaldtól, a bohóctól, aki már 1963 óta a cég kabalafigurája.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top