Utazás

15 milliót kértek Istvántól egy napi autóbérlésért

A több milliós mínusszal csak Magyarországon szembesült, a kölcsönző ugyanis levonta a férfi számlájáról ezt a hatalmas összeget.

Egészen elképesztő összeget, 15 millió forintot vontak le egy magyar férfi számlájáról, miután autót bérelt Las Vegasban – számolt be a Tények. Egy napra kölcsönözte az autót hivatalosan 30 ezer forint körüli összegért. Miután hazautazott, látta, hogy óriási mínuszban van a számlája, amin fedezet sem volt a tranzakcióhoz.

Amikor hazaértem, meglepődve láttam, hogy a kártyám fedezettség hiánya miatt nem működik. Felmentem az internetre és megnéztem: 15 milliót leemelt a kölcsönző a számlámról

– mesélte István.

A hatalmas mínuszt a bank pótolta, majd biztosították a pórul járt férfit, hogy rendezik az amerikai autókölcsönzővel.

Egy ügyvéd szerint a Las Vegas-i autókölcsönző csalhatott, de az is lehet, hogy adminisztratív hiba történt.

A Tények kereste az érintett pénzintézetet, hogy a nem mindennapi tranzakció hogy történhetett, de nem szerettek volna nyilatkozni, mert folyamatban van az eset kivizsgálása.

István attól tart, mégis ráterhelhetik a milliós összeget, a bank az egyik levelében ugyanis azt írta, amennyiben az összegyűjtött adatok nem támasztják alá a panaszát, akkor a jóváírt összeget vissza kell terhelniük a számlájára. A bank 90 napot ígért, hogy a végére jár az esetnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top