nlc.hu
Utazás
Belerokkant a Szigetről hazautazók tömegébe a reptéri busz – fotó

Belerokkant a Szigetről hazautazók tömegébe a reptéri busz – fotó

Sok külföldi próbált a Deák térről induló járattal Ferihegyre utazni, de akkora volt a zsúfoltság, hogy sokan fel sem tudtak szállni.

Nagyjából egy éve közlekedik a Deák Ferenc tér és a Liszt Ferenc repülőtér között a 100E jelzésű közvetlen reptéri buszjárat.

A Sziget Fesztivál befejeztével rengeteg külföldi próbált ezzel a járattal a repülőtérre utazni, de nem sok sikerrel. A buszok ugyanis csak néha indultak a menetrend szerint, és már a végállomáson sem lehetett felférni rájuk – írja a Közlekedő Tömeg blog.

A következő megállókban is százas nagyságrendű utas próbált felszállni a buszokra, de hiába. Bár évről évre egyre több turista érkezik Budapestre, úgy tűnik, a BKK-t felkészületlenül érte a turistaszezon és a fesztivál.

A blog szerint a busznak nappal 10 percenként kellene indulnia, a magasabb, 900 forintos jegyár mellett a járat még így is nyereséget termelne.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top