nlc.hu
Utazás

Tömeg a balatoni vonatokon

Folyamatosan tömeg vár a balatoni vonatokra, hiába érkeznek 20 percenként újabbak

A kocsik kivétel nélkül megtelnek.
vonat

Ellepték a Balatonhoz utazók a vonatokat. Húszpercenként érkeznek a Balatonra tartó vonatok, de a kocsik kivétel nélkül megtelnek  – számolt be az RTL Híradó. Az előrejelzések szerint a nyár legmelegebb napjai jönnek, ezeket sokan szeretnék vízparton tölteni.

Szombaton még délben is tömeg várta a szerelvényeket a Kelenföldi Pályaudvaron, a korai járatokra ugyanis elkapkodták a jegyeket.

A MÁV a balatoni szezonban az összes, működőképes szerelvényét beveti, hogy sűrítse a járatokat. Azt ajánlják, hogy aki teheti, előre váltsa meg a jegyét, mert a foglaltsági adatok alapján a MÁV-Start további kocsikat kapcsolhat egyes közkedvelt vonatokhoz.

Mint arról beszámoltunk, csütörtökön órákat várakozott a pályaudvaron a Ljubljanába tartó Intercity, mert egy 300 fős spanyol csoport szeretett volna felszállni rá. A problémát végül két, az IC-hez kapcsolt pluszkocsival oldotta meg a MÁV.

Kiemelt fotó: illusztráció, MTI Fotó: Máthé Zoltán 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top