Utazás

Meztelen túrázással dolgozta fel a szakítást ez a lány

Van, aki beül egy doboz jégkrémmel a tévé elé, miután kidobták, más ruha nélkül vág neki az anyatermészetnek.

Rachael Fitzpatrickot 2016-ban dobták – vőlegényével egy hatéves kapcsolat után szakítottak. Az összetört szívű ausztrál lány elhatározta, hogy ezután egy lehetőséget sem szalaszt az életben, és belevágott egy évbe, amikor mindenre igent mondott. Így arra is, mikor egy barátja túrázás közben megkérdezte, nem folytatják-e ruha nélkül.

Rachael felszabadító felismerésen esett át: „Soha nem éreztem még magam ennyire szabadnak és közel a természethez! – mondja a lány, aki ezek után a meztelenül túrázás megszállottja lett. – Rengeteget segített nekem, hogy újra jól érezzem magam a bőrömben, és hogy megerősödjem lelkileg.”

A lány azóta egész Ausztráliát megjárta ruha nélkül, és a Get Naked nevű egyesület pozitív testkép nagykövete lett. Kalandjait Instagramon osztja meg a követőivel. Itt rengeteg szívmelengető visszajelzést kapott már, sokan neki köszönhetően próbálták ki a meztelen természetjárást, és mindenki ugyanarról a szabadságélményről számol be, amiről Rachael. Szerinte már ezért megérte. 

metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top