Utazás

Íme a legszebb szilveszteri tűzijátékok a világ minden tájáról

Több kontinensen és országban hamarosan már 2020-at írunk. Amíg arra várunk, hogy itthon is beköszöntsön az új év, addig nézegess meseszép képeket a különböző városok fantasztikus tűzijátékáról.

Az egész világ bulizik szilveszter estéjén, és ha már buli, akkor a tűzijáték sem maradhat el. A tradicionálisan éjfélkor fellőtt ünnepi tűzijáték szinte minden nagyvárosban igazi közösségi program az új év első perceiben. Tömegek csodálják ezeket a fényeket, és igazi kápráztató fényárral kezdődik mindenhol az új év első néhány perce.

Összegyűjtöttünk nektek néhány híres város tűzijátékát, így ünnepelnek az oroszok, az ausztrálok vagy éppen az angolok szilveszter estéjén. 

Sydney-ben a híres Operaház előtti tengerpart mellől lövik fel az újévi tűzijátékokat. Ugye milyen fantasztikus látvány a kivilágított híd mellett?

Moszkvában a Vörös téren tömegek várják közösen az éjfélt, és aztán együtt nézik az ünnepi tűzijátékot.

Londonban a Temze partjáról lövik fel az egész eget beborító tűzijátékot

Dubajban megadják a módját az ünneplésnek. A Burj Khalifáról, a világ legmagasabb építményéről is több tűzijáték pukkan éjfélkor

Tokióban is nagyon szép tűzijáték várja az ünneplőket

View this post on Instagram

Location:Tokyo JAPAN ・ 『Rainbow Fireworks』 ・ 12月の毎週土曜日に開催されるお台場レインボー花火。 ・ たった5分間の花火なのでハラハラしながらレリーズを握りしめていました! ・ 因みに撮影場所付近の展望デッキでの三脚撮影は全面的に禁止になっています、、。 この写真はお店のテラス席で事前に撮影許可を頂いて撮影しています。行かれる方はご注意下さい。🙂 ・ 📷:2019.12.7 ーーーーーーーーーーーーー #レインボー花火 #東京 #お台場 #花火 #fireworks #遊火 #jalantravel #東京カメラ部 #広がり同盟 #bestphoto_japan #japan_of_insta #art_of_japan_ #lbj_members #team_jp_ #Nipponpic #pt_life_ #daily_photo_jpn #bestjapanpics #photo_jpn #ptk_japan #IG_japan #IGersJP #jp_gallery #lovers_nippon #wu_japan

A post shared by いけしゃん (@ikeshanshan) on

Rómában a Colosseum is színes fényekben úszik szilveszter éjszaka

Egy bónusz kép a végére: Budapesten is szokott lenni szilveszteri tűzijáték

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top