Utazás

Megcsípte egy szúnyog a nyaraláson: azóta újra járni tanul

Egy ázsiai vakáció majdnem tragikusan ért véget, a 22 éves fiatal nő lábát végül megmentették az amputációtól, de így is komoly fájdalmakkal küzd, miután megcsípte egy szúnyog.

Az angliai Rochdale-ben élő 22 éves Donna Cox szeptemberben azért indult ázsiai nyaralásra, hogy megünnepelje frissen szerzett diplomáját. Az álomvakációnak indult út azonban hamar horrorba fordult, miután a fiatal lányt megcsípte egy szúnyog Kambodzsában. Donna lába ezt követően egyre vörösebb lett, a csípés helye pedig egyre jobban fájt. Ez odáig fokozódott, hogy inkább úgy döntött, felül az első gépre, és hazamegy.

Otthon, a kórházban kiderült, hogy a lábát a csípés által egy agresszív húsevő baktérium támadta meg. Háromszor műtötték, 90 öltéssel, majdnem amputálni kellett. Az orvosok szerint Donnának órái voltak hátra, ha nem jön haza időben, és nem megy kórházba. A friss diplomás most újra tanul járni, és elképzelhető, hogy a megcsípett lábát soha nem érzi majd úgy, ahogy eddig.

Azt nyilatkozta a lapoknak, hogy mindent megtesz a felépülése érdekében, miközben próbálja minél többekkel megosztani a történetét. Hiába kapta meg az összes oltást az út előtt, mint mondja, hasonló eset bárkivel megtörténhet.

Via Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top