Utazás

Photoshoppal utaztatja a kutyáit egy fényképész

Miközben azt is szeretné elérni a sorozattal, hogy a pitbullokat ne ítéljék vadállatnak.

Melissa fényképész. Melissa a Bella-Reed Fényképészet tulajdonosa. És a koronavírus-járványnak köszönhetően pont úgy megszívta, ahogy tengernyi szabadúszó fotós a világon, hiszen nincs munkája. Philadephiában él, négy kutyája van, név szerint Bella Blue, Hershey, Pesto és Nova Layne. Melissa elmondta, hogy mivel idén nincs utazás, elhatározta, hogy a kutyáival járja körbe a bolygót Ausztráliától New Yorkon és Párizson át Indiáig. „A kutyáim egy hónap karantén után több helyen jártak a világon, mint sokan egész életükben.” 

Melissa a fényképezés mellett (nem meglepő) a kutyákért rajong, egy philadelphiai ebmentő szervezetnek is az alapítója: elmondása szerint 2013 óta több mint 450 pitbullt mentettek meg.

A már több mint 50 képből álló fotósorozatnak (ami a Bored Pandán megtekinthető)  Melissa saját szórakoztatása mellett az is a célja, hogy ezeket az általában vadállatnak titulált kutyákat egy kicsit jobb megvilágításba helyezze. 

A kutyákat nem fertőzi a koronavírus, de az életükre kihat a járvány:

Pitbull a hegyen piheg

Képünk illusztráció / Fotó: Unsplash

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top