Életmód

Ez a kutya annyira gyűlöli a karantént, hogy inkább halottnak tetteti magát

Úgy tűnik, a szigorú koronavírus kijárási korlátozások a négylábúakat is megviselik, és ők is egyre nehezebben, több hisztivel dolgozzák fel a karantén bezártságát.
Inkább halottnak tetteti magát a karantént gyűlölő kutya.

A texasi Austinben élő 28 éves, marketingesként dolgozó Cady McNerney már két éve él együtt kutyájával, Blue-val, aki a gazdi elmondása szerint mindig is meglehetősen hisztis kutya volt. Amikor nem tetszik neki valami, vagy egyszerűen úgy érzi, hogy kimarad valamiből, csak fogja, és eldobja magát. Igen, pont úgy, ahogy a földre vetődik egy dackorszak kellős közepén lévő két-három éves kisgyerek.

Blue-nak, mióta az Egyesült Államokban is kitört a koronavírus-járvány, olyannyira hiányzik a megszokott, nagy sétákkal teli napi rutin, hogy továbbfejlesztette a hisztit. Most épp úgy tiltakozik a karantén idején engedélyezett, rövidebb séták végén a hazamenetel ellen, hogy eldől, és onnantól halottnak tetteti magát. A gazdája hiába szólongatja és rángatja a pórázt, Blue nem hajlandó megmozdulni.

Az egyébként nagyon cuki műveletet ide kattintva nézhetitek meg videón is.

Még több cuki kutya a karanténban: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top