Utazás

Ezért nyaralj most Szlovákiában!

Nyakunkon a nyaralás-szezon, a nyári terveket viszont sokaknál elvitte a járvány. Szlovákiai úticél-ötletek következnek.

Bár születésem óta Szlovákiában élek, ritkán kirándultunk az országban, egynapos és többnapos útjainkat is inkább Magyarországra terveztük. Utoljára akkor maradtunk egy hétvégénél hosszabb kirándulás alkalmával az országhatárokon belül, mikor a felső tagozaton erdei iskolába mentünk. Na, az sem most volt!” – kezdi posztját az EzerArcom Caféblog szerzője. A bejegyzés így folytatódik: 

Most is először a környező országokat pörgettük végig fejben, voltak elképzeléseink osztrák és cseh kiruccanásokról is, míg végül úgy döntöttünk, maradunk »belföldön«, ami nekünk kicsit kitágítva Magyarországot vagy Szlovákiát jelentette. Magyarországon sokfelé jártunk már, de persze bőven maradt még látnivaló! (…)

A Duna Szlovákiában (Fotó: Image by Lubos Houska from Pixabay)

A Duna Szlovákiában (Fotó: Image by Lubos Houska from Pixabay)

Mi azonban ezúttal úgy döntöttünk, ha már a nyaranta szokásos kánikula nem akar megérkezni, kihasználjuk a hűs időt, és belevetjük magunkat a szlovák hegyek szépségeibe!

A konkrét szlovákiai tippekért az EzerArcom Caféblog posztját érdemes elolvasni.

Hova menjünk nyaralni?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top