Utazás

Elképesztő ajánlattal csábítják az utazókat Piemontba

Már elég sokan lecsaptak erre a kedvezményes lehetőségre.

A siviaggia.it. arról ír, hogy a Voucher Piemonte felejthetetlen üdülést kínál amellett, hogy csak minden harmadik éjszakát kell fizetni – vette észre a szeretünkutazni.hu. Az oldalon azt írják egy hét alatt már több mint ezer csomagot adtak el az utazóknak.

Zseniális ajánlattal csábítanak Olaszországba.

Lago Maggiore Fotó: unsplash

A kedvezményes akciót augusztus 31-éig lehet megvenni, majd 2021. december 31-ig lehet azokat felhasználni 400 szállodában, panzióban, kempingben, szálláson és parasztházban.

A legnépszerűbbek az utazók körében a Lago Maggiore partján lévő helyek, az Arona partja, a Cannero Riviéra és a Cannobio kék zászlós strandjai, valamint a Borromee-szigetek, amelyeket egynapos út során is fel lehet fedezni.

Nemrég megírtuk, Olaszország nem lesz olcsóbb idén nyáron, többek között azért is, mert a szállásadók költségei is növekednek járványhelyzetben. Többet kell költeni takarításra, fertőtlenítésre, a kihelyezett kézfertőtlenítőkre, továbbá jelentős munkaigény-növekedéssel bír a svédasztalos étkeztetés felfüggesztése is: ha a vendégek igényeit egyenként kell kiszolgálni, jóval több pincérre lehet szükség. Úgy tűnik, azért vannak kivételek.

Hasonló cikkeink a témában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top