nlc.hu
Utazás

Június közepén nyitnak a szabadstrandok

Újra itt a nyár: június közepén nyitnak a szabadstrandok

Több szabadstrand felújítva várja a látogatókat.
fürdés a Balatonban

Ha minden jól megy, és az időjárás is engedi, június 15-től már pancsolhatunk. Ráadásul sok újításra és fejlesztésre számíthatunk. Az Index szerint az alábbi helyeken biztonságosabb, modernebb körülmények között strandolhatunk:

  • Balatonfenyves: Ahol kellett, rendezték a terepet, a Pozsonyi utcai strandnál feltöltötték az utat, kialakítottak egy baba-mama szobát és játszóteret is. A nagy strandon 100 millió forint értékben felújították az óriáscsúszdát, és mindenhová egységes öltözőkabinokat helyeztek ki.
  • Balatonmáriafürdő: Nyolc strandjukból csak egy fizetős, a település vezetője az Indexnek kiemelte, hogy a fejlesztések folyamatosak. Szinte mindenhol felújították a WC-ket és a zuhanyzókat, az Őrház utcai strandon egy baba-mama szobát is kialakítottak, és mindenütt játszótérrel várják a kisgyermekes családokat. 

Az Index által megkérdezett turisztikai szakértő szerint a dömping miatt nem kell aggódni, mert sok jó minőségű és elegendő szabadstrand van a Balatonnál, mindenki megtalálja azt, amit keres.

Fotó: MTI / Balogh Zoltán

Kapcsolódó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top