nlc.hu
Utazás

95 éves palackos üzenetet találtak a folyó mélyén

95 éves palackos üzenetet találtak a folyó mélyén

Búvárkodás közben találták.
Palackposta

Jennifer Dowker hajóskapitány megdöbbenve talált meg egy 1926-ban írt üzenetet egy palackban a Michigan-i Cheboygan folyó mélyén – írta a CNN nyomán a Tények. A nő épp búvárkodott a vízben és hajóját tisztította, amikor felfedezte a régi zöld üveget.

Amikor visszatért a felszínre, még mindig benne volt a parafa dugója és egy kis cetli. Az üzenet, ami a papíron állt 1926. novemberi keltezésű volt: „Az a személy, aki megtalálja ezt az üveget, vissza tudná adni George Morrow-nak (Cheboygan település, Michigan), és elmondja, hol találta?”

A nő szerint Cheboygan egy kis város és csak kevés Morrow nevű személy él a környéken, ezért képeket tett közzé cége Facebook-oldalán, és remélte, hogy sokan látják majd és így felkutathatja az illetőt. Amikor szombat reggel felébredt, a bejegyzését már több mint 100 ezer alkalommal osztották meg, és több mint 6000 megjegyzés érkezett rá.

Fotó: Pixabay/Xavier Turpain)

Kapcsolódó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top