nlc.hu
Utazás

Olasz reakció az ananászos pizzára - videó

Gasztrobűnök: így reagált az olasz vőlegény, amikor szerelme ananászos pizzát rendelt – videó

Az ananászos pizza nemcsak az olaszok szemében igazi gasztronómiai bűntény, sokan vannak még, akiket ki lehet vele üldözni a világból.

Az ananászos vagy hawaii pizza nemcsak az olaszok szemében igazi gasztronómiai bűntény, sokan vannak még, akiket ki lehet vele üldözni a világból. Annak, aki nem fél a retorzióktól, csak a hecc kedvéért érdemes kipróbálnia, hogyan reagálnak a hawaii pizza ellendrukkerei, ha jelenlétükben ilyen szentségtörő rendelést ad le.

Egy olasz férfi például nagyon magára vette, amikor egy étteremben ülve a menyasszonya megkérdezte, szerinte kérhet feltétként ananászt a pizzára.  Ugyan elismerte, tudja, hogy az Egyesült Államokban ez szokás, maga is kipróbálta, és nem annyira borzasztó, de nem szeretné, ha szerelme itt és most kellemetlen helyzetbe hozná. 

Ahogyan arra számítani lehetett, miután a pár a TikTokon is megosztotta a fenti jelenetet, özönleni kezdtek a kommentek: volt, aki szerint az ananász valóban nem való a pizzára, és teljesen jogos volt Carlo felháborodása, más szerint pedig nem kellett volna ilyen drámaian reagálni, és volt, aki felhívta a figyelmet, milyen érdekes, hogy a vőlegény bevallotta, nem is olyan szörnyű ez a párosítás, mégis kifakadt menyasszonya felvetésén. 

(via Unilad)

ananászos pizza

Fotó: Pixabay

Pizzabűnözés:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top