nlc.hu
Utazás
Megleckéztették a pofátlan utast a repülőn

Odarakta a lábát a repülőn, ahová nem kellett volna: megfizetett érte

Mindenki utálja, ha valaki úgy gondolja, joga van a lábait az előtte ülő közelébe feltenni. A pofátlanság magasiskolája pedig az, amikor valaki mindezt mezítláb, zokni nélkül teszi. Szerencsére ezt nem mindenki tolerálja.

A Walker testvérek TikTok oldala egy igencsak szórakoztató és tanulságos videót tett közzé. A videón az látható, amint a tesók egyike éppen egy repülőgépen utazik, a mögötte ülő utas pedig az ablak mellett pofátlanul felrakja a lábát úgy, hogy az már közvetlenül a férfi mellett legyen. Az ominózus utas mindezt azzal súlyosbítja, hogy sem cipőt, sem zoknit nem visel, így nem csoda, ha a férfi úgy érezte, ezzel a helyzettel kezdenie kell valamit – írja a ladbible.com.

A videóból kiderül, hogy egy egyszerű, de nagyszerű trükköt eszelt ki a pofátlan utas megleckéztetésére. Fogta a nála lévő palackozott ásványvizet, és abból váratlanul néhány cseppet a pofátlan utastársa lábujjaira csepegtetett, aki meglepetésében azonnal vissza is húzta a lábát, és többé már nem kísérletezgetett hasonlóval. A videót nagyjából négymillió ember nézte meg és több mint 360 ezer lájkot kapott, ami azt jelenti, hogy sokan együtt tudtak érezni a betámadott tiktokkerrel. Sok kommentelő ennél drasztikusabb megoldást választott volna, de olyanok is akadtak, akik szerint a videót megrendezték, az influenszerek csak eljátszották a jelenetet.

Nem lenne rossz dolog ez a repülés, ha nem lennének utastársak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top