nlc.hu
Utazás

Már Micimackó háza is bérelhető az Airbnb-n

Már Micimackó házikóját is kibérelheted az Airbnb-vel

Ha nemcsak olvasni szerettél a Százholdas Pagonyról, hanem lélekben néha beköltöztél oda, van egy jó hírünk: Micimackó pecója az Airbnb segítségével már kibérelhetővé vált.

A különleges lakhelyet Bearbnb-nek hívják, és az angliai Ashdown erdőben található, a designerek pedig a szerző, A.A. Milne ötleteit használták sorvezetőül, hogy megálmodják a meselakot. A hely jelenleg szeptember 24-re vagy 25-re bérelhető ki, és egyszerre négy vendéget tud fogadni. A lakás megtervezéséhez az Airbnb segítségül hívta Kim Raymondot, aki immár harminc éve rajzolja az ikonikus medve kalandjait – írja a brit Metro.

Megnézem
Összes kép (3)

A ház minden szögletében van valami, ami emlékeztethet bennünket ezekre a klasszikus mesékre. Egy franciaágy mellett két külön ágy is található a Bearbnb-ben, vagyis gyerekes családok számára ideális választás. A vendéglátó programokról is gondoskodik: körbevezetik a vendégeket az eredeti Százholdas Pagonyban, Micimackó inspirálta játékokat szerveznek, a menü pedig csupa olyan étel lesz, amiben lapul egy kis méz. Idén az eredeti Micimackó könyv a megjelenése 95. évfordulóját ünnepli. A Micimackó házat szeptember 20-tól lehet lefoglalni erősen korlátozott számban, és semmittevésre ideális helynek tűnik.

Micimackóból sosem elég:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top