nlc.hu
Utazás

Videó a személyi edzők haláláról

Egy személyi edző megpróbált kimenteni egy másikat a tengerből, mindketten odavesztek

Túl vadak voltak a Földközi-tenger hullámai.
Tenger

Két személyi edző vesztette életét a hullámzó tengerben, miközben egyikük felesége a partról, zokogva rögzített mindent – írja a Life.hu. A spanyol La Zorra-öbölnél egy fiatal nő, Emma beleugrott egy szikláról a tengerbe, ám a hullámok elsodorták. Hiába ugrott utána a barátja, Danill, hogy kimentse, hosszas küzdelem után ő is odaveszett, hiába próbált kapaszkodni a szirtbe és egy sziklába. Másodpercekig úgy tűnt, sikerülni fog, aztán mindkettejüket elsodorták a hullámok. 

Hiába dolgoztak mindketten személyi edzőként, jó állóképességük kevés volt ahhoz, hogy legyőzzék a Földközi-tenger hullámait, és a vízbe fulladtak. A történteket a férfi felesége, Darya rögzítette, aki sokkot kapott, mikor észrevette, hogy férje és barátja eltűntek. A TMZ  úgy tudja, a 24 éves Emma testét néhány kilométerrel arrébb találták meg, a 30 éves férfi holttestére viszont csak másnap találtak rá.

További cikkek a témában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top