nlc.hu
Utazás

Megállt a gyorsforgalmin, kis híja volt a balesetnek

Megállt a gyorsforgalmin, hogy el tudjon olvasni egy közlekedési táblát – videó

Elképesztő esetet rögzítettek a gyorsforgalmi út kamerái: egy autós megállt a szélső sávban, a mögötte érkező pedig kis híján belecsapódott.
Megállt a gyorsforgalmin, hogy el tudjon olvasni egy közlekedési táblát

A Magyar Közút forgalomfigyelő kamerája hihetetlen esetet rögzített. A gyorsforgalmi út szélső sávjában egy autós elsőre érthetetlen okokból lefékezett, majd megállt. Mivel az utána érkező nem számított egy ott álló autóra, kis híján belement, és csak az utolsó pillanatban sikerült elkerülnie az ütközést egy kikerüléssel, aminek köszönhetően megperdült a kocsija – derül ki a Tények beszámolójából.

Az eset során senki sem sérült meg. Szerencsére pont arra járt az autópályamérnökség egyik autója, akik biztosították a helyszínt ahhoz, hogy a két autós biztonságban távozhasson onnan. Beszéltek a kis híján tragédiát okozó sofőrrel is, aki azt mondta, hogy azért állt meg, hogy el tudjon olvasni egy közlekedési táblát. A megszólaltatott szakember szerint ez különösen érthetetlen, lévén a lehajtókat többször is jelezni szokták időben, nem értik, mi szükség volt erre az életveszélyes manőverre. Persze történtek már erre érthetetlenebb dolgok is: például egy nő azért állt meg még 2020-ban, hogy megpisiltesse a gyerekét az út szélén.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top