Utazás
Szponzorált tartalom

Pünkösdkor megnyitjuk a nyári szezont Siófokon! (X)

Siófokon színes, érdekes, egész napos családi programokkal várunk a város Fő terére 2022. június 3. és 6. között.

Pünkösdkor megnyitjuk a nyári szezont Siófokon! (X)

A Pünkösdi Fesztivál ideje alatt lesznek koncertek kicsiknek és nagyoknak, emellett fergeteges műsorok is színesítik a fesztiválprogramot. A zenei felhozatalt ismert, sikeres együttesek biztosítják: The Freakend, The Biebers, a Karthago együttes és Hevesi Tamás és barátai alapozzák meg számotokra az esték hangulatát.

Pünkösdkor megnyitjuk a nyári szezont Siófokon! (X)

Péntek délután megismerhetitek és megkóstolhatjátok Kálmán Imre, a világhírű operettszerző kedvenc szendvicskrémjeit, melyeket Madarász Ildikó, a Vidék Háziasszonya készít el, de megnézhetitek Csiszár Elek festőművész emlékkiállítását és Csiszár Zsolt szoborkiállítását, mely egészen a fesztivál végéig megtekinthető. Az estét a The Freakend zenekar koncertje zárja.

Szombaton megnyitjuk a siófoki nyári szezont és átadjuk a Nyár Fővárosának Kulcsát. A délután folyamán Kovácsovics Fruzsina gyerekkoncert várja a kicsiket, de velünk lesz többek között a Club54, mely a Mamma Mia Show műsorával varázsol szuper hangulatot. Szombaton este elhozzuk nektek a The Biebers együttest, hogy garantált legyen a jó hangulat.

Pünkösdkor megnyitjuk a nyári szezont Siófokon! (X)

Vasárnap is bővelkedik programokban. Délelőtt Farkasházi Réka és a Tintanyúl zenekar koncertje várja a kicsiket és a nagyobbakat, délután Siófok város olimpikon úszója, Németh Nándor mesél nektek vizes élményeiről. A nap további részeiben táncelőadás, Buborék együttes gyermekkoncertje és Ungár Anikó bűvész show-ja kápráztat el benneteket. A nap zárásaként a Karthago együttes koncertjét élvezhetitek.

Pünkösdkor megnyitjuk a nyári szezont Siófokon! (X)

A fesztivál hétfői napján a Kobold zenekar gyerekkoncertje, játékos, mesés foglakozás és a Lóca együttes zenés gyermekműsora és táncház várja a gyerekeket és a családokat. A Pünkösdi Fesztivál zárásaként, hétfőn este Hevesi Tamás és barátai garantálják a zenei koncertélményt.

További részletek a Siófok Guide Facebook oldalán.

Siófok Guide

Esemény

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top