Utazás
Szponzorált tartalom

Sokszínű és varázslatos siófoki nyár (X)

Üdítő nyári programokkal várunk Siófokon!

Sokszínű és varázslatos siófoki nyár (X)

Romantikus kikapcsolódás, családi vakáció, nyaralás a barátokkal – Siófokon mindenki felejthetetlen élményekre lelhet! A gyönyörű balatoni naplementéket koncertek kíséretében élvezhetitek, hiszen a Nyári Zenei Estek keretében változatos könnyűzenei programokkal várunk. Velünk lesz többek között Sergio Santos, Kollányi Zsuzsi és Zenekara, valamint Gregor Bernadett & Gonda Music Band. Az irodalom szerelmesei a KulTeraszon kapcsolódhatnak ki olyan népszerű előadók társaságában, mint Szabó T. Anna, Fesztbaum Béla, Karafiáth Orsolya, Kautzky Armand & M.É.Z. és Eperjes Károly. A  Zene a Zöldben előadásait a csodálatos környezet teszi igazán különlegessé a Jókai Parkban. A könnyűzenei és irodalmi előadások mellett Vakációs Gyermekkoncertek várják a kicsiket és a nagyobbakat, míg a keddi napnyugtát Operett estek előadásai fűszerezik meg.

Sokszínű és varázslatos siófoki nyár (X)

A Siófoki Szabadtéri Színpad, a SzínpART is műsorkavalkáddal készül a nyárra! A repertoárban olyan előadások szerepelnek, mint a Csárdáskirálynő, A Pál utcai fiúk, Zenevonat Szuperkoncert az LGT sztárjaival, Lévi’s story klezmer musical, GwM, Charlie, Stand Up – show, Kökény Attila, Fenyő Miklós, Gyöngyhajú lány balladája – Omega musical, Halász Judit, Republic koncert, Gájer Bálint, Latin – Rap – Night, Bereczki Zoltán, valamint a Dumaszínház.

Sokszínű és varázslatos siófoki nyár (X)

Július közepén a XIX. New Orleans Jazz Fesztivál varázsol jazz hangulatot Siófok Fő terére. A fesztiválon többek között fellép a Hungarian All Stars, a Budapest Ragtime Band, a Benkó Dixieland, a Hot Jazz Band és az Apáti Dixieland Band.

Augusztus végén a Bor és Kenyér ünnepén a családi programok mellett esténként a Honeybeast, az Apostol zenekar, valamint Dánielfy Gergő és az Utazók koncertjein kapcsolódhattok ki.

Sokszínű és varázslatos siófoki nyár (X)

A zenei rendezvények és programok mellett családi és aktív kikapcsolódási lehetőségekkel, városnéző sétákkal, óriáskerékkel, állatparkkal, gasztroélményekkel, hajókázással, szuper strandokkal, nyári vízparti hangulattal és felejthetetlen élményekkel várunk Siófokon!

További részletek a Siófok Guide Facebook oldalán.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top