nlc.hu
Utazás

A rövid útra is magángéppel megy Kylie Jenner

Kiakasztja rajongóit Kylie Jenner, aki egy 50 perces autóút helyett is a magánrepülőjét választja

Kiszámolták: 53 percnyi autózásába került volna megtennie azt a Kalifornián belüli utat, amit repülővel 17 perc alatt teljesített, szóval félórányi spórolás miatt ült fel a gépére a szuperceleb.

Klímaválság van, amit a saját bőrünkön is tapasztalhatunk az épp sivataggá váló Magyarországon, de Kylie Jennert az efféle dolgok nemigen zavarják. Az utolsó Insta posztján ő és a szerelme látható egy reptéren két magánrepülő között, és „Az enyémmel vagy a tiéddel menjünk?” szöveget írta alá. Úgy tűnik tényleg szerelmes lehet a repülőjébe, ami abból is látszik, hogy sokszor szokott az utasteréből posztolni. A rajongói ezt még csak-csak elviselik, de az már nekik is sok volt, amikor megtudták, hogy egy autóval alig egy óra alatt megtehető távolságra is a repülőjét használta – írja az rtl.hu.

Kylie Jenner

Kylie Jenner a repülőjén (fotó: Kylie Jenner Instagram-oldala)

Az infót a CelebJets szúrta ki, akik arra specializálódtak, hogy ismert emberek magánrepülős utazási szokásait figyeljék. Kylie a kaliforniai Camarilloból utazott a szintén kaliforniai Van Nuysba, és mindössze tizenhét percet töltött az égen. A twitterezők azonnal kikezdték őt ezért a nyilvánvaló pazarlásért, felhívva a figyelmet, hogy az emberiség nyolcvan százaléka egyszer sem repült még, Jenner pedig egy hét alatt ötször ült fel a gépére, és mindegyik utazása rövidebb volt harminc percnél, vagyis bátran utazhatott volna akár a kevésbé környezetszennyező autóval is. Egy-egy ilyen minirepülős ökológiai lábnyoma magasabb, mint ami egy átlagembernek egy teljes év alatt összejön. A celeb – aki nem reagált a támadásokra – figyelmét arra is felhívták, hogy Európa épp lángokban áll, miközben ő keresztül-kasul repked a magángépével.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top