nlc.hu
Utazás

Kozso peren kívül megegyezett egykori fogvatartóival

Kozso peren kívül egyezett meg azzal az amerikai biztonsági céggel, amelyik több mint egy hónapra börtönbe dugta

2021. decemberében Kozso 39 napot töltött egy amerikai börtönben, illegális bevándorlással vádolták. Az énekes szerint az elzárása alaptalan vádakon alapult, ráadásul a gyógyszereit sem kapta meg ez idő alatt, ezért beperelte a bebörtönzését kezdeményező biztonsági céget. Az eset most peren kívüli megegyezéssel zárult.

Bár Kozso, azaz Kocsor Zsolt az Egyesült Államok kormányát és bevándorlási hivatalát is beperelni kívánta, a bíróság ezeket a kereseteket elutasította, viszont engedélyezte, hogy beperelje az Új-Mexikó állambeli Akal Security biztonsági céget, akik a 39 napos fogva tartása – erről lapunknak is mesélt – során nem biztosították számára a megfelelő orvosi ellátást, pedig közölte velük, hogy egészségügyi problémákkal küzd – írja a Világgazdaság.

Kozso

Részlet a Vigyázz rám angyal! című dal klipjéből

Az agyvérzése miatti gyógyszereit sem kapta meg, emiatt ebben az időszakban állítása szerint az állapota is sokat romlott. Az érintett cég minden vádpontot tagadott és próbálta megszüntetni az eljárást a floridai bíróságon, de nem járt sikerrel. A felek végül peren kívül minden vitás kérdést rendeztek, ezzel pedig az ügyet lezártnak tekintik. Arról sajnos nem szól a fáma, mit is takar ez az egyezség.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top