nlc.hu
Szabadidő

A Bestiák egykori énekese, Miss Bee kitálalt Kozsóról

A Bestiák egykori énekese, Miss Bee kitálalt Kozsoról

Évtizedes titokról rántotta le a leplet Somorjai Ilona, a Bestiák Miss Bee-je.

Miss Bee, civil nevén Somorjai Ilona elárulta, hogyan és miért romlott meg a viszony a kilencvenes évek végén a Bestiák és az együttes menedzsere, alapítója, Kozso között – írja a Blikk.

“Annak idején nem volt casting, musicales beállítottságú voltam, és Magyar Hajnihoz jártam énekelni. Őt találta meg Kozso, hogy szeretne énekelni tudó lányokat egy csapatba, elmentem, és így kerültem a csapatba. Honey adott volt, mert bár ez akkor sem volt köztudott, de ő Kozso párja volt” – mondta  a BlikkTV Ilyenek voltunk című műsorában Somorjai Ilona.

Somorjai Ilona kitálalt Kozsorol

(Fotó: Sajtóklub RTL)

Honey és Kozso 1999-ben szakított, a Bestiák ekkor függetlenedett a producertől, külön utakra lépett, amit Kozso sértetten fogadott, ezért beperelte őket, de a lányok megnyerték a pert.

“Semmilyen hátrányunk nem származott belőle, ez mondvacsinált dolog volt. Ha ez tíz évvel ezelőtt történik, akkor talán utánanyúlunk, és kártérítést kérünk, mert azért a per során derültek ki számok… – Miután megnyertük a pert, nem kezdtünk el semmit, nem is tudtunk volna mit csinálni, mert Kozso azért mindig ügyesen, okosan intézi a dolgait” – mondta Miss Bee, arra utalva, hogy az anyagiakban Kozso nem számolt el velük rendesen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top