nlc.hu
Utazás

Egy pizza árából utazott Milánóba pizzázni

„Olaszországba utaztam pizzázni” – Repjeggyel is olcsóbb volt, mint otthon rendelni

A fiatal férfi elutazott Milánóba, ott evett egy pizzát, és mindez olcsóbban jött ki, mintha otthon rendelt volna egy pizzát.
A montázson egy Ryanair repülőgép a reptéren és egy férfi pizzát eszik

Egy brit férfi elrepült Angliából Olaszországba, hogy egyen egy pizzát, és még utazással együtt is olcsóbban jött ki, mintha otthon rendelt volna egy pizzát 20 fontért (8800 forintért) a Domino’s nevű pizzalánctól.

Callum Ryan azután döntött a váratlan utazás mellett, hogy olcsó repülőjegyeket látott a neten Milánóba. A London melletti Stansted repülőtérről induló járatra csupán 8 font (3500 forint) volt a last-minute jegy.

A TikTok-videója szerint ezután elment egy milánói pizzázóba, ahol 8,5 eurót fizetett a margarita pizzáért és 2,5 euró volt a szervizdíj. A repülőjeggyel együtt ez összesen csupán 17,72 font (7820 forint) volt, ami kevesebb egy közepes Domino’s pizza áránál, ami 19,99 fontba kerül. (A visszaút árát és az egyéb költségeket nem számolta.)

@thatonecal Do you think the pizza was worth the trip…? 🇧🇷 I can’t believe how close it was 🫣 #thatonecal #milan #pizza #dominos ♬ Green Green Grass - George Ezra

A repülés hatalmas környezeti terhelését nem tették szóvá a kommentelők, azt viszont többen megjegyezték, hogy a fiatal kísérlete megmutatta, mennyire elszálltak az árak Angliában, a Domino’s pedig méregdrága pizzákat árul.

Bár Ryan egyáltalán nem tervezte az olaszországi utazást, néhány trükkel az eredeti ár töredékéért lehet utazgatni és szállást szerezni a világban. 

(The Sun)

(Kiemelt kép: nlc-montázs, forrás: TikTok/thatonecal)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top