nlc.hu
Utazás

Egy nő arra ébredt a vonaton, hogy egy meztelen férfi ül mellette

Egy nő arra ébredt a vonaton, hogy egy meztelen férfi ül mellette

A lehető legkellemetlenebb ébredésben volt része a női utasnak.

Valószínűleg az utolsó dolog, amire vágynánk egy utazás során, hogy arra ébredjünk, meztelen ember ül mellettünk.Pontosan ez történt április 20-án egy Polmontból Edinburghba tartó kora reggeli vonaton, amikor egy női utas arra kelt fel, hogy egy meztelen férfi ül mellette.

vonat

Fotó: Getty Images

A brit közlekedési rendőrség közszeméremsértés miatt keresi azt a férfit, aki a térfigyelő kamerák felvételei alapján  fekete melegítőnadrágot és egy pár csizmát viselt (mielőtt levetkőzött), amit a Polmontból Edinburgh Waverley-be tartó járaton, 07:20 óra körüli időpontjában öltött magára.

Az elkövető állítólag egy 65-70 év közötti, fehér, “közepes” vagy “vékony” testalkatú, rövid ősz hajú és borostás férfi.

A megdöbbentő esetre reagálva a brit közlekedési rendőrség arra kéri azokat, akik zaklatást vagy támadást tapasztalnak, hogy jelentsék azt a 61016-os számon. Továbbá azokat is kéri, akik szemtanúi voltak az eseményeknek, hogy jelentkezzenek a rendőrségen az információikkal.

A Transport Scotland a biztonságról és a tömegközlekedésről szóló jelentésében megállapította, hogy a nők egyharmadának aggályai vannak azzal kapcsolatban, hogy biztonságban vannak-e a tömegközlekedési eszközökön az utazás során. A brit közlekedési rendőrség friss adatai is azt mutatják, hogy 2017 és 2021 között 63 szexuális támadásról szóló jelentést jegyeztek fel a ScotRail vonatokon.

Nem olyan rég Budapesten is meztelenül sétált egy férfi a Kálvin téren. Egyébként a Kálvin téren felbukkant már meztelenül sétálgató férfi, aki a 2019 eset során még le is feküdt a járdára. 

(LadBible)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top