nlc.hu
Utazás

Együtt utazgatott a 93 éves nagyi és az unokája

Inspiráló sztori: a 93 éves nagyi és unokája 63 nemzeti parkot járt be

Egy 93 éves nagymama és unokája útra keltek, hogy teljesítsék küldetésüket: a cél az volt, hogy meglátogatják az Egyesült Államok 63 nemzeti parkját.

 A 93 éves nagymama, Joy Ryan és unokája, Brad Ryan úgy döntöttek, hogy felfedezik az ország természeti szépségeit.

A 93 éves nagymama és az unokája együtt utazik.

A boldog nagyi és az unokája (Fotó: Instagram)

Joy egész életében otthonülő volt, és soha nem járt nemzeti parkokban, ezért Brad, az unokája elhatározta, hogy meghívja őt egy nagy utazásra. A nagyi szerencsére igent mondott, és milyen jól tette, hiszen ez a kaland nemcsak rengeteg élménnyel gazdagította őket, hanem a kapcsolatukat is megerősítette.  

Az út során a kalandorok nehézségekkel is találkoztak, például rossz időjárással, fáradtsággal és egészségügyi problémákkal. Azonban semmi sem állíthatta meg őket abban, hogy folytassák az utazást és bejárják az összes nemzeti parkot. Történetük a közösségi média segítségével rengeteg emberhez eljutott. Sőt, másokat is ráébresztettek az utazás és a természet szépségének fontosságára. Az utazás abban is segítette őket, hogy megerősítsék a családi kötelékeiket és olyan emlékeket teremtsenek, amelyek egy életen át kitartanak.

A kalandtúra végére Joy és Brad sikeresen meglátogatták az összes 63 nemzeti parkot, és büszkén tekintettek vissza az elért eredményekre. Ez a kaland megmutatta számukra, hogy az életben semmi sem lehetetlen, és a családi kötelékek ereje valóban különleges.

Másik nagy kedvencünk, aki idősebb korában vette nyakába a világot, Elena vagy közismertebb nevén Baba Lena, az egyik legmenőbb öreglány volt, aki valaha létezett. Az orosz nagyi arról vált híressé, hogy a világ számos országát meglátogatta teljesen egyedül. Nem, nem fiatalabb korában, hanem bőven nyolcvan felett. 

(GMA)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top