nlc.hu
Utazás

Nyugdíjba vonult zebraőr búcsúztatása

87 évesen nyugdíjba ment a zebraőr, a gyerekek meghatóan búcsúztak tőle

Az idős zebraőr nyugdíjba vonult, de a gyerekek nem engedték búcsú nélkül az útjára. Különleges meglepetéssel készültek a számára.
Iskola zebraőr

El tudod képzelni, hogy egy egész életet húzol le ugyanabban a munkakörben? Sandra Bellew számára ez nem is volt kérdés. A most 87 éves idős nő 55 év után akasztotta szögre a zebraőr mellényt, ugyanis imádta a munkáját, még ha nem is fizetett sokat.

Nem nagy pénz, de szórakoztató volt csinálni, élveztem” – mesélte el a Good Morning America műsorában a hétgyerekes anyuka. Bár a nő elárulta, hogy hiányozni fog neki, hogy lássa a gyerekeket és megölelhesse őket, nagyon meghatódott, hogy milyen búcsúval készültek számára. A kisebbek és nagyobbak saját készítésű táblákkal, virágokkal és öleléssel lepték meg őt az utolsó napján.

„Olyan jó érzés volt, mindannyiuknak mosoly volt az arcán. Folyamatosan mondogatták, mennyire fogok hiányozni nekik. És persze többször is sírtam, és ez bizonyos értelemben tényleg gyógyító volt, tudván, hogy törődnek velem, és hiányozni fogok nekik.

Bellew először 1968 szeptemberében kezdett zebraőrként, és az évtizedek során segített diákoknak, gyermekeiknek, sőt unokáiknak is biztonságosan átkelni az úttesten. Ami a jövőt illeti, az idős hölgy szeretne továbbra is aktív maradni. „Azt tervezem, hogy elmegyek úszni, vízi aerobikozni és tornázni, és megpróbálom erősen tartani magam és a lábaimat, hogy tovább tudjak menni” – mondta bizakodóan.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top