nlc.hu
Utazás
Ezért akadt ki egy kutyás Airbnb vendég

Egy állatbarát szállás plusz díjat fizettetett volna az elhullajtott kutyaszőrért

Maddie, egy AirBnb-ügyfél kiakadt, miután extra takarítási díjat számoltak fel neki, amiért a kutyája hullajtotta a szőrét, annak ellenére, hogy a bérlemény „állatbarátként” tüntette fel magát.

A közösségi médiában közzétett bejegyzés óta a szálláson most már az áll: „háziállat nem megengedett”.

Maddie azt írta posztjában, hogy izgatott volt, hogy gyönyörű házikót talált kirándulásához, olyannyira, hogy még a német juhászkutyáját, Bírót is bejelentette a foglalásnál.

kutya az ágy alatt.

A kép csak illusztráció (Fotó: Getty Images)

A három hálószobás ház „Travel Haus” néven szerepelt a listán, és az Egyesült Államokban, az Ohio állambeli Columbusban található. Az AirBnb-n az ötből 4,96 csillagot kapott, és szinte semmi panasz nem érkezett rá.

Ez idáig.

Maddie azt mondja, remekül érezte magát, de miután kijelentkezett, kapott egy üzenetet a tulajdonostól, ami viszont kiakasztotta. A házigazda, Amanda a következőket írta : „Maddie, a takarítónőm a háznál van, és arról tájékoztatott, hogy volt nálad egy háziállat. Ez a ház nem egy állatbarát otthon, és most további takarítást igényel, mivel a következő vendég előtt rengeteg állatszőr maradt hátra. További takarítási díjat kell felszámolnom.”

Maddie azzal érvelt, hogy a ház állatbarátként volt feltüntetve, és a kutyáját bejelentette foglalásnál, szerinte az esetleges extra takarítást az eredeti takarítási díjnak tartalmaznia kellett volna. Ezt írta: „Utálom az Airbnb-t. Kijelentkeztem, és kaptam egy üzenetet a házigazdától, hogy további takarítási díjat kell felszámolnia, mert a háziállatok nem engedélyezettek.”

„A hirdetése szó szerint azt írja, hogy háziállatok megengedettek. Még a kutyámat is felvettem a foglalásba” – tette hozzá a dühös ügyfél.

Később az AirBnb-cég felkereste a ház tulajdonosát, és végül elálltak a felártól, sőt, azóta azt is odaírták a hirdetésükhöz, hogy kisállat nem engedélyezett.

Szerencsére ma már egyre több állatbarát hely van. Ebben a moziban például az ugató négylábúak is megnézhetik a filmeket

(Via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top