nlc.hu
Utazás

Lekéste a repülőgépét, az utashídról zuhant az aszfaltra

Lekéste a repülőgépét, veszélyes butaságot csinált utána

A beszálláshoz szükséges utashidat már elhúzták a repülőgéptől, de férfit ez sem zavarta.
Egy utas, ahogy megpróbál a repülőtől elhúzott utashídról lemászni a malagai reptéren

Egy pórul járt utas lekéste a repülőgépét, de annyira elszánt volt, hogy mindenáron megpróbált felszállni a gépre. A férfi a spanyolországi Malagából a marokkói Fezbe tartó Ryanair-járattal utazott volna. Mikor odaért, az az „apróság” sem zavarta, hogy a beszálláshoz szükséges utashidat már elhúzták a géptől. Megpróbált lejutni a kifutópályára, de végül az aszfaltra zuhant.

Az esetről készült videón látszik, hogy a férfi győzködi a reptéri dolgozókat, hogy vigyenek neki egy létrát, majd miután nem segítettek neki, úgy döntött, megpróbál egyedül lemászni a kifutópályára. Viszont nem tudott megkapaszkodni, és lezuhant. Szerencsére a hátizsákjára esett, és utána egyedül fel tudott állni, még örülhet, hogy nem sérült meg komolyabban. 

Az eset miatt a rendőrséget riasztották a helyszínre, a férfit pedig feljelentették a repülésbiztonsági szabályok megsértése miatt. Komoly pénzbírságra számíthat a spanyol polgári légiközlekedési hatóságtól.

Repülés során nem a gép lezuhanása jelenti a legnagyobb veszélyt, sokkal nagyobb problémát jelentenek a balhés utasok. 

(LadBible)

(Kiemelt kép: Twitter/Breaking Aviation News & Videos)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top