nlc.hu
Utazás

Kiakadt egy anyuka, miután meglátta az árakat

Kiakadt egy anyuka, mert 360 ezer forintba kerül a fia iskolai kirándulása

Kiakadt egy anyuka, miután meglátta, hogy fia iskolai kirándulása 360 ezer forintba kerülne. Nevetségesnek minősítette az árat és azt állította, hogy ebből az összegből akár hatan is el tudnának menni a túrára.

Egy anyuka teljesen kiakadt és nevetségesnek minősítette az iskolai osztálykirándulások költségeit. Azt állította, hogy ezeken az összegeken akár egy hattagú családot is elvinne nyaralni.

Az egyedülálló édesanya, Emma Mellor észrevette, hogy egy lengyeloszági kirándulás a 11 éves fia iskolájában 799 fontba, azaz 360 ezer forintba kerülne. A túra mindössze három napot ölelne fel Krakkóban. Véleménye szerint a fia ezért az árért retúr repülőjegyet kapott volna az országba, továbbá transzfert a repülőtérre, illetve ellátást egy háromcsillagos hotelben, és még így is számos élményre maradt volna pénze – írja a LadBible.

Az édesanyának a teljes összeg 50 százalékát kellett volna előre kifizetnie, azonban a jelentkezés még önmagában nem volt biztosíték arra, hogy fia el tud menni a kirándulásra a 40 fős limit miatt. 

Az anya nevetségesnek találta az összeget és hangsúlyozta, hogy ennyi pénzért ő is el tudna menni az öt gyermekével nyaralni. Biztos abban, hogy nem ő az egyetlen szülő, akit megdöbbentettek a költségek. Elmondása alapján a fia még nem jelezte, hogy szeretne elmenni az utazásra, azonban ha úgy döntene, szembesítenie kell majd azzal a ténnyel, hogy valószínűleg nem fogják tudni megengedni maguknak. 

 

Az iskola más kirándulásokat is ajánlott a 2024, illetve a 2025-ös évre. Az úticélok között szerepelt Izland és Olaszország is, amely 1200 fontba, vagyis több mint fél millió forintba fog kerülni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top