nlc.hu
Utazás

A repülőgép közepén vetkőzött le egy nő

„Pisilni fogok”: Letolta a nadrágját a nő a repülő közepén

Azon akadt ki, hogy a járat személyzete nem nyitotta ki neki a repülő wc-jének ajtaját.
Repülőn vetkőzött

A Frontier Airlines egyik utasa a hét elején nagy galibát okozott a Florida és Philadelphia közötti járaton. Azzal sokkolta az utastársait, hogy felállt, hangosan méltatlankodott, majd hirtelen a repülő folyosóján állva mindenki előtt letolta a nadrágját, a bugyiját és a harisnyáját.

Az esetet sajnos nemcsak felnőttek látták, hanem két gyerek is szemtanúja volt, ráadásul az egyikük elég közelről láthatta a „mutatványt” – derül ki a Clickorlando beszámolójából.

A felháborító esetet egy utas a mobiljával videóra vette. A nő egy „Elnézést, emberek” mondat kíséretében tolta le a nadrágját, majd kifejtette, hogy egyszerűen muszáj könnyítenie magán, miután a légiutas-kísérők azt mondták neki, hogy most nem nyitják ki a repülőn a wc-ket. Többen elkezdenek ordítani, hogy ne csinálja, sőt hallani egy utast, aki arra figyelmezteti a nőt, hogy gyerek is tartózkodik a gépen. Később egy másik videó is napvilágot látott, amin a nő felháborodva káromkodik, sőt az egyik szemtanú beszámolója szerint megfenyegette egy utastársát, hogy végez vele.

Az nem teljesen világos, hogy a hatóságokkal meggyűlt-e a baja leszállás után a repülőgépen vetkőző nőnek, de az egyik utastársa arról posztolt, hogy nem sokkal a leszállásuk után újra látta a nőt a philadelphiai repülőtér egyik parkolójában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top