nlc.hu
Utazás

Egy apuka bemutatta, hogyan lehet jót aludni a repülőn

Egy apuka bemutatta, hogy lehet jót aludni egy 15 órás repülőúton

A lánya készített videót a férfi módszeréről, ami egyszerűségével sokakat ámulatba ejtett, ám volt egy részlet, ami többeket megrémített.
Egy apuka bemutatta, hogyan lehet jót aludni turistaosztályon, egy 15 órás úton

Több mint 13 milliós nézettséget ért el a TikTokon Natalie Bright azzal, hogy megmutatta, hogyan vészelt át édesapja egy 15 órás repülőutat a turistaosztályon, ahol a hírhedten szűk helyek miatt szinte lehetetlenség jót aludni. A felvételen azt látni, ahogy Natalie apukája az üléssor előtt, a padlóra feküdt, hogy kinyújtózva hunyjon egy jót.

A videó több mint hatszázezer like-ot kapott, és több mint kétezer komment érkezett rá a világ minden táján élő emberektől, akik csodálkozva nézték az egyszerű módszert. Sokan biztosak voltak abban, hogy az utazást ilyen formában sehol nem engedélyezik.

Volt, aki meglepődött, hogy még soha nem gondolt erre, más kijelentette, hogy „lopom az ötletet”, de akadtak olyanok is, akik közölték, ők is pontosan ezt csinálták hosszabb repülőutakon.

Ugyanakkor többen is megjegyezték, hogy a módszernek van egy hátulütője; és éppen emiatt nem mindenki lenne képes erre. A padló, ami – ahogy azt több légi utaskísérő is megjegyezte a hozzászólásában – nem tartozik éppen a világ legtisztább dolgai közé. Egyikük közölte:

Nem akarod tudni, hogy miket láttam azokon a padlószőnyegeken.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top