nlc.hu
Utazás

Bécsben andalgott Balogh Edina és Szabó Simon

Bécsben romantikázott Balogh Edina és Szabó Simon

Balogh Edina nemrég vallott arról, hogy egy párt alkotnak Szabó Simonnal.

Balogh Edina, kétgyermekes édesanya, aki néhány hónappal ezelőtt jelentette be a válását a férjétől, Som Krisztiántól, most már ragyog a boldogságtól. Balogh Edina egy szelfit tett közzé, ami Bécsben készült, és a fotón megjelölte új párja, Szabó Simon Instagram-profilját is – szúrta ki a Blikk.

Balogh Edina Bécsben andalgott

(Fotó: Trenka Attila/Fotocentral)

„Tudtam, hogy már nem egy barát, sokkal többet jelent nekem, és sokkal nagyobb igényem van rá, és neki is rám. Elkezdtünk randevúzni, talán így tudnám a legjobban kifejezni. És hogy most hol tartunk? Merész lenne kijelenteni, hogy tudom. Egyelőre kezdeti, friss az egész mindkettőnk életében, ennél mélyebben nem is beszélnénk erről, mert nincs itt az ideje. De egy pár vagyunk, nem cáfolom. Ha azt tenném, nem mondanék igazat. Sokan kerülnek hasonló helyzetbe, és sokan meg is osztják velem. De ahhoz, hogy mi közös élményeket gyűjthessünk, és mi is szabadon megélhessük a kapcsolatunkat, az is fontos, hogy tisztázzam a helyzetünket” – mondta a színésznő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top