nlc.hu
Utazás

Rebel Wilson és menyasszonya a tengerparton

Így romantikázik a tengerparton Rebel Wilson és menyasszonya

Ausztráliában, a Bondi Beachen mulatták az időt.

Rebel Wilson 2022 novemberében béranya segítségének köszönhetően magához ölelhette első gyermekét, majd újabb fontos mérföldkőhöz érkezett: az ausztrál színésznő eljegyezte divattervező barátnőjét, Ramona Agrumát. A nagy eseményre Disneylandben került sor. A család azóta is nagy boldogságban éli a mindennapjait, immár hármasban. A 43 éves színésznő több mint 30 kilót dobott le az elmúlt években, a hatalmas átalakulás pedig igen látványosra sikerült. A kislány érkezése ugyan megváltoztatta az életmódját, mely miatt elmondása szerint felszaladt rá pár kiló, ám így is elégedett. 

Ramona Agruma and Rebel Wilson

Ramona Agruma és Rebel Wilson (Fotó: Northfoto)

Az Instagramon 11 millió követővel rendelkező színésznőről és menyasszonyáról most pár friss kép látott napvilágot, méghozzá egy közös kiruccanásról. A Tökéletes hang-filmek sztárja Ramona Agrumával Ausztráliában pihen, ahol lementek a tengerpartra. Strandoltak egyet a Bondi Beach nevezetű parton, az eseményről pedig készült pár kép a paparazzók által. A fehér homokos, félköríves Bondi egyébként Ausztrália egyik legnevezetesebb strandja.

Íme pár kép a párról:

Ramona Agruma és Rebel Wilson
Megnézem
Összes kép (4)

A szemtanúk szerint kettesben töltötték a napot, és teljesen hétköznapian viselkedtek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top