nlc.hu
Életmód

Rebel Wilson átalakulása

A kilók leolvadtak, a mosoly a régi maradt – A 43 éves Rebel Wilson látványos átalakulása

A 43 éves színésznő több mint 30 kilót dobott le. Azt mondja, mindig is magabiztosnak érezte magát a testében, fogyása után azonban szuper magabiztos lett.

„Fogtam valamit, amit hátránynak tekintettek, hiszen senki sem gondolja, hogy ha túlsúlyos vagy, akkor színésznő leszel, és mindenki szeretni fog, és pozitívvá változtattam.  A teltebb lányok jobban működnek a vígjátékban. Nem tudom, miért. Talán azért, mert könnyebben megnevettetik az embereket. Szerintem nagyon nehéz olyasvalakin nevetni, aki nagyon vonzó” – fejtegette Rebel Wilson egy 2015-ös interjújában.

Az ausztrál komikát, aki március 2-án, vagyis éppen ma ünnepli a 43. születésnapját, olyan filmekben láthattuk, mint a Koszorúslányok, a Tökéletes hang, a Hogyan legyünk szinglik?, a Jojo nyuszi vagy A végzős év. Telt alkata a védjegyévé vált és a plus size nők egyik példaképe lett. Az elmúlt négy évben azonban jelentős átalakuláson esett át, mégpedig elsősorban egészségügyi okokból. 

Rebel Wilson

Rebel Wilson (Fotó: James Gourley/Getty Images for AFI)

A színésznő policisztás petefészek szindrómában (PCOS) szenved, ami befolyásolhatja a termékenységet is. 2019-ben, egy termékenységi klinikán orvosa azt javasolta neki, váltson egészségesebb életmódra és adjon le némi súlyfelesleget, akkor ugyanis nagyobb esélye lenne, hogy egészséges petesejteket termeljen a szervezete. Rebel akkor úgy döntött, 2020 az egészség éve lesz az életében. Diétázni kezdett, illetve a zsírégető és erőnléti edzések is a mindennapjai részévé váltak. Az életmódváltásban segítségére volt az is, hogy a pandémia alatti bezártság hónapjaiban sokkal több ideje volt magára figyelni.

Kitartásának eredményeképp több mint 30 kilótól sikerült megszabadulnia. A változás látványos, a színésznő pedig azt mondja, mindig is magabiztosnak érezte magát a testében, ám mostanra „szuper magabiztos” lett. Többet már nem szeretne fogyni, arra viszont odafigyel, hogy tartsa a jelenlegi súlyát. Ehhez magas fehérjetartalmú étrendet követ, leggyakrabban halat, lazacot és csirkemellet fogyaszt. Mindemellett továbbra is rendszeresen edz, személyi edzője irányításával.

Az alábbi galériában megnézheted az átalakulását!

Rebel Wilson 2002-ben
Megnézem
Összes kép (8)

Rebel évek óta szeretett volna már gyermeket és tavaly novemberben ez a vágya is teljesült: béranya segítségével megszületett a kislánya. A legfrissebb hír pedig, hogy a közelmúltban eljegyezte divattervező barátnőjét, Ramona Agrumát.  

Kiemelt kép: Profimedia

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top