nlc.hu
Utazás

Luxus: bérelhető szigetek

A luxusok luxusa: ilyen pazar magánszigeteken pihennek a milliomosok

Legszívesebben elutaznál pihenni egy lakatlan szigetre? Semmi akadálya, mutatunk is néhányat. Gyönyörűek, eldugottak, na meg persze roppant drágák...
Fotó: gladdenprivateisland

Ha azt hinnéd, hogy az igazi luxus egy ötcsillagos szállodával kezdődik, akkor bizony tévedsz. A leggazdagabbak a szállodák helyett inkább szigetekben gondolkoznak, méghozzá olyanokban, ahol rajtuk kívül nincs is más látogató. Persze attól sem kell féltenünk őket, hogy unatkozásra lennének ítélve. Ezeken a helyeken minden szolgáltatás rendelkezésre áll, ami garantálja az exkluzív élményt.

Gladden Island – Belize partjainál

Saját medencés luxusvillák Karib-tengerre néző panorámával, fehér homokos part, privát szakács, kozmetikus, masszőr, manikűrös kényezteti az érkezőket. Nem csak fényűző a látvány, de rendkívül privát is, egyszerre ugyanis legfeljebb 4 vendéget fogad, tehát biztosan nem kell aggódnunk zajongó szomszédok miatt. Az ár sajnos nem publikus, szezonoként pedig változik is, de ha nem szokott gondot okozni néhány tíz- vagy százezer dollár megfizetése, akkor biztosan nem leszel gondban.

Megnézem
Összes kép (4)

Necker Island – a brit Virgin-szigetek tagja, Sir Richard Branson tulajdona

Káprázatos óceánpart, lakosztályok és luxus-bungalók, teniszpálya, masszázs, búvárkodás, vitorlázás várja azt a legfeljebb 48 embert, aki itt kívánja a háta mögött hagyni a mindennapokat. Ha már unják a vendégek a biliárdozást és a vizisízést, akkor akár még a milliárdos tulajdonos tengeralattjáróját is kipróbálhatják a pazar vacsora előtt. Koktélozás közben a tetőterasz jacuzzijából gyönyörködhetünk a panorámában, több mint 100 fős személyzet gondoskodik a kényelmünkről. Ha mind a 24 szobát lefoglaljuk, akkor potom 140.000 $ ( ~50 millió forint) lesz a költségünk éjszakánként.

Megnézem
Összes kép (5)

Easter Sister Rock – Florida

2500 négyzetméteres, bahamai stílusú ház fogadja az ide érkező, legfeljebb 6 fő látogatót. Maga a sziget alig nagyobb, mint a rajta lévő ingatlan, de mielőtt ettől bárki is elszomorodna, jó tudni, hogy a háznak részét képezi többek között egy helikopterleszálló pálya is, ha netán kicsit kirándulni vágynánk. Homokos partján teknősök laknak, a kristálytiszta vízben pedig nagyszerűen lehet búvárkodni vagy éppen kajakozni. Ára a maga műfajában akár még kedvezőnek is mondható: foglalási időszaktól függően kb 16-17.000 $ (~ 6 millió forint) egy hétre a díj.

Megnézem
Összes kép (3)

Four Seasons Private Voavah – Maldív-szigetek

Rajtad áll, hogy valamelyik villában, az egyik bungallóban vagy a sok hálószobás rezidenciában hajtod szívesebben álomra a fejed: ha egyedül béreled ki a szigetet, bármelyikre lehetőséged van. Érkezhettek többen is, de a létszámnak meg kell állnia 22 főnél. Személyre szabott wellness programok, többnyelvű személyzet, vitorlázás, búvárkodás és szörfözés vár, de valószínűleg akkor sem fogsz unatkozni, ha inkább csak a medencében vagy a parton ejtőznél pár helyi fogással, melyet a szakács frissen készített neked. Feltéve persze, hogy akad nagyjából 30.000 $ (~ 10 millió forint) a számládon, melyet éjszakánként erre szánnál.

Megnézem
Összes kép (3)
Ezt olvastad már?

Kiszagolják a rákot a kutyák

Ez is érdekelhet Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top