nlc.hu
Utazás
Föld alatti látványosságok

Kihagyhatatlan: a világ 7 föld alatti csodája

Templomok, alvó vulkánok, vidámparkok és még számos egyéb csodás turistalátványosság rejtőzködik a föld alatt, amiket egyszerűen látnod kell.
földalatti látványosságok

Nem mindannyian érezzük komfortosnak annak a gondolatát, hogy lemásszunk a föld alá. Egészen félelmetesnek tűnik az elképzelés, hogy a koromsötétben felfedezzük a bolygó centrumának rejtelmeit. Még a legjobb esetben is klausztrofóbiát érezhetünk, esetleg azt, hogy csapdába estünk. Legalábbis elméletben.

Merthogy a valóság az, hogy az emberek az örökkévalóság óta ellátogattak a föld felszíne alá: ástak, bányásztak, sőt, éltek is a föld alatt. Ami azt jelenti, hogy számtalan lenyűgöző, fura és kifejezetten gyönyörű turistalátványosságot tartogat számunkra ez a terület. Néhányuk az emberi kéz által született, míg mások természeti csodák. De az biztos, hogy tele van velük a világ. Mi pedig az alábbi galériában összeszedtük a kedvenceinket. 

A hét legszebb föld alatti látványosság

Adzsantai barlangtemplomok
Megnézem
Összes kép (7)

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top