valentin2011

11 hiba, amit egyéjszakás kaland után elkövetünk

Hiába igyekszünk, néha belecsúszunk egy-egy egyéjszakás kalandba. Ez még önmagában nem gond, na de amit utána művelünk…
11 hiba, amit egyéjszakás kaland után elkövetünk
Egyéjszakás kalandok: a szexualitás tűzijátékai

1. Sms-t küldünk

Nem kell a dolgokat túlragozni, neki is jó volt, neked is, maradjatok ennyiben. A „szuper volt a tegnap este” típusú sms-ek teljesen feleslegesek. De mégis, erre milyen választ várunk?

2. Őrjöngünk

Számonkérően felhívni a pasit másnap este, hogy miért nem jelentkezett, több mint ciki. Még akkor is, ha azt ígérte, hogy fel fog hívni. Egyrészt valószínűleg a pezsgő mondatta vele, másrészt ha nagyon akar, akkor jelentkezik magától, nem kell nekünk figyelmeztetnünk rá.

3. Elméleteket gyártunk

Összeülünk a csajokkal egy üveg bor felett, és kitaláljuk a tutit arról, hogy a pasi vajon mit is gondol erről az egészről. A második palack után odáig jutunk, hogy valószínűleg halálosan szerelmes belénk, csak megijedt a határozottságunktól és a mérhetetlen intelligenciánktól, ezután pedig egyértelmű, hogy írnunk kell neki egy sms-t.  

11 hiba, amit egyéjszakás kaland után elkövetünk4. Nyomozunk utána

Egész héten nem jelentkezett, de kinyomozzuk, hogy hol dolgozik, sőt mivel a kocsiból lessük a kapuját, azt is tudjuk, hogy nagyjából mikor ér haza, így aztán teljesen egyértelmű, hogy néhány napon keresztül ott ólálkodunk a környéken, hátha „véletlenül” belebotlunk. – Na hát te itt, micsoda véletlen, nekem itt lakik a legjobb barátnőm.
–    Én pedig pont ebben a házban… (Aztán csend, mert a feljönnél-e egy italra kérdés sosem fog elhangozni.)

5. Bejelöljük a Facebookon

A közösségi site-ok már túlmutatnak eredeti funkciójukon, az emberek nagy része ugyanis rég nem barátkozni jár föl. Egy összefekvés után meggondolatlanul bejelölni valakit olyan, mint randizni hívni, lájkolni egy bejegyzését pedig több a legszebb bóknál, és akkor még a böködésről és egyéb szösszenetekről nem is beszéltünk.

6. „Elhagyunk” dolgokat a lakásában

Amíg az alkalmi partnerünk mit sem sejtően kiszalad felfrissíteni magát és férfiasságát, addig mi sunyi módon szájfényt, hajcsatot és egyéb apróságot rejtünk el az ágyban, a kanapén, esetleg a virágcserépben. A szétszórt kacatoktól pedig komolyan azt várjuk, hogy azokat megtalálva majd ránk csörög telefonon?

11 hiba, amit egyéjszakás kaland után elkövetünk7. Tapadunk

Nem akar tőlünk semmit? Sebaj, mi azért a biztonság kedvéért oda járunk szórakozni, ahova ő is szeret, és ha ez még nem idegesítené kellőképpen, még a barátaival is feltűnően jóban vagyunk… Ezzel pedig egyetlen dolgot fogunk elérni, mégpedig azt, hogy minden egyes alkalommal, amikor meglát bennünket, kiveri a hideg veríték.

8. Megbánjuk

A legnagyobb hiba, amit elkövethetünk, ha másnap nekiállunk bánkódni. Minek? Ha már egyszer megtettük, akkor nem tudjuk visszacsinálni, meg minek is. Az egyetlen dolog, amit tehetünk, hogy a legközelebb kevesebbet iszunk és/vagy okosabbak leszünk.

9. Nem húzzuk le utána az ágyneműt

Ha mi adtunk helyszínt az eseménynek, akkor másnap kötelező ágyat húzni. Hogy pontosan miért? Igazából lényegtelen, kell és kész!

11 hiba, amit egyéjszakás kaland után elkövetünk10. Elmondjuk anyánknak

Amennyiben egy mód van rá, kíméljük meg a drága mamát attól, hogy számára is kiderüljön, hogy erkölcsös nevelése totális csődöt mondott az esetünkben. Valójában mi se szeretnénk, hogy egy szép napon a lányunk hasonló történettel álljon elénk…

És a legnagyobb hiba:

11. Szerelmesek leszünk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top