Valentin_2006

Hold a Kosban














Kossal:

Szenvedélyes kapcsolat, amely hamar lángra lobban, és gyorsan ki is alszik. Jól tennéd, ha alaposan körülnéznél, mielőtt teljes erőbedobással belevetnéd magad a kapcsolatba. A problémát a viszonyban az okozza, hogy mindketten diktálni akarjátok az iramot, és ez előbb-utóbb veszekedéssé fajul, és úgy váltok el egymástól, hogy még csak beszélni sem akartok többé. Még a közös ismerősök egy részével is szakítasz.







Bikával:


A Bika birtokolni akar téged, rajong érted, ami a kapcsolat kezdetén tetszeni fog neked. De később, ezt az imádatot birtoklásként éled meg, és tehernek érzed őt. Ráadásul nem egyforma sebességgel száguldnak a gondolataitok, és a Bika lassússága egy idő után zavaró lesz, ingerelni fog. Az elszakadás azért nehéz, mert a Bikára számíthatsz a legnehezebb időkben is.









Ikrekkel:


Zseniális kapcsolat a tiétek, mert az Ikrekkel móka és kacagás a kapcsolat. Rengeteg tanulhatsz tőle, olyan dolgokkal ismeretet meg, amelyekről talán korábban nem is hallottál. Beutazhatod vele a világot, és ugyan az ő hobbijai sohasem lesznek a tieid, de azért értékes tapasztalatokra tehetsz így is szert. A szexben akkor számíthatsz a hűségére, ha vele tartasz az ágybeli események kommentálásában.








Rákkal:

A Rák furcsa játékot játszik veled. Úgy tesz, mintha neki nem lenne fontos a kapcsolat, de ennek éppen az ellenkezője az igaz, mert odavan érted. Ez a taktika egy ideig beválik, aztán eleged lesz belőle, és a vizes jegyű Rák lassan de biztosan kioltja a szenvedély tüzét a Kosból. A kapcsolat akkor lesz tartós, ha közös céljaitok vannak, de valószínűleg az évek alatt titokban meg fogod csalni szegény Rákocskát.








Oroszlánnal:


Nem mindennapi párost alkothattok, akiket a szűkebb és a tágabb környezetük egyaránt csodál. Az Oroszlán gyengéd és nyitott szerető, te, pedig tüzes vagy, és lelkes. Az Oroszlán kényeztetni fog, dicsekedni fog veled a barátai előtt, és nagyon fontos neki, hogy te büszke legyél rá. A legnagyobb hiba, amit ellene elkövethetsz, ha nevetségessé teszed őt nyilvánosan. Ezt még nagyobb bűnnek tartja, mintha megcsalnád.







Szűzzel:


A Szűz aprólékossága, szőrszálhasogatása miatt nem ajánlott a kapcsolat. Ráadásul beleeshetsz abba a hibába, hogy azt képzeled, lehet vele egyéjszakás viszonyod, amiben nagyon tévedsz. A Szűz a szex után rád fog akaszkodni, és nem akar elengedni, mert azt képzeli, hogy komolyan akarsz tőle valamit. Ha belemész, akkor számítanod kell arra, hogy a viszonyotok úgy fog alakulni, ahogy ő szeretné.








Mérleggel:


A végzetes vonzerő jellemzi a kapcsolatotokat. Meglátjátok egymást, és soha többé nem tudtok a másik bűvköréből szabadulni. Egymás tökéletes kiegészítői lehettek, mert te leszel a kapcsolatban a tervező, a kitaláló, a Mérleg, pedig a végrehajtó, a fejlesztő. Összefoghattok, és ügyesen harcoltok, de előfordulhat, hogy elfelejtitek, egységben az erő, és egymás ellen fordultok, és egymás ellen csatáztok.







Skorpióval:


Sajnos azt képzeled, hogy a Skorpióval szembeni küzdelemben te győzhetsz. Olyan személlyel állsz szembe, aki a manipuláció nagymestere, és amíg te nyílt vagy és őszinte, addig ő rafinált, titkolódzó és tiltott utakon járó. A kapcsolat szexuálisan magas hőfokon izzhat, de abban a pillanatban, ha Skorpiódnak nem tetszik valami, lelkileg fog terrorizálni, és bármennyire élvezi veled a szexet, akkor is meg fogja vonni tőled.







Nyilassal:


Vele az élet egy nagy kaland. A kapcsolat kezdetén számíts arra, hogy Nyilasod sokkal többet mond magáról, mint amennyi valójában. Ez nem hazugság, hanem ő tényleg azt képzeli, hogy ő mindent tudó, aki éterikus magaslatokon ül, és onnan tekint a többi földi halandóra. A testi hűség a Nyilasnál nem annyira fontos – elsősorban a saját részéről -, ám ha követed és csodálod őt, akkor nem kell a kicsapongástól, csalódástól tartanod.







Bakkal:


Ha te is a munkamániások táborába tartozol, akkor nyert ügyed van a Baknál, mert el lesztek foglalva a feladatokkal. Nem fog hiányozni a másik társasága, és a te energiád nagy része is elmegy a munkára, így aztán ritkábban vágyakozol a forró ölelésekre. Ha a Bak érdeklődését szeretnéd felkelteni, akkor légy tájékozott világgazdasági kérdésekben. A Bak nehezebben megy bele a kapcsolatba, viszont utána nem hátrál ki könnyen belőle.







Vízöntővel:


A szerelmi mámortól mind a ketten megittasultok, és úgy érzitek, hogy egymásnak teremtett benneteket a sors. Eufórikus kapcsolat a tiétek. A Vízöntő nemcsak egyszerűen teljesíti a kívánságod, hanem szexuálisan és érzelmileg is olyan találékony, mert te igazi kihívás vagy a számára. Hiába fél az elköteleződéstől, ha veled találkozik, akkor csak egyetlen cél lebeg a szeme előtt, hogyan tarthatna meg.







Halakkal:


Sajnos egy világ választ el benneteket egymástól. A Halak érzelmei nagyon finomra és intenzívre hangoltak, míg ez rád nem jellemző. Könnyen megbánthatod őt, és mivel rá sem jellemző a stabilitás, ezért feltétlenül olyan partnerre van szüksége, aki biztonságot jelent. Mivel te a változatosságot kedveled, és könnyebben tudsz váltani, változtatni, a Halak bizonytalanság érzetét fokozod, ami miatt sok lehet a hiszti a kapcsolatotokban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top