Videó

Beteg gyerekeken segíthetsz, ha sörözöl

Három magyar srác elhatározta, hogy piaci alapra helyezik a jótékonykodást, és olyan vállalkozást hoztak létre, amely maga termeli meg azt a pénzt, amit aztán adományként továbbadnak. Ez a Share!

Lóci Berlinben meglátta, hazahozta, és két barátjával megcsinálta a jótékony sörözésre épülő vállalkozást. Mindhármuknak van már egy sikeres cége, de teljesen különböző területen. Lóci egy designstúdiót visz harmadmagával, Marci egy városi sétákat szervező céget vezet, Isu (Ádám István) pedig merchandisinggal foglalkozik. Eddig is próbáltak segíteni másokon, ahogy tudtak, de most megalkották az erre legalkalmasabb módszert. Sörözni rengetegen szeretnek, így ha egy korsó vagy üveg árából le tudják csípni a hasznot, mindenki a lehető legjobban jár. Eddig százezer forinttal lepték meg a Káva Kulturális Műhelyt, akik színházi neveléssel foglalkoznak, az Utcajogász Egyesületet, akik hajléktalan és lakhatási szegénységben élő emberek érdekeit próbálják érvényesíteni, legutóbb pedig A Szívbeteg Gyerekek Védelmében Alapítványt. Ismerjétek meg Ti is a Share-t!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top