Baba

Terhespocak- és sörhasvillantással parodizálta ki a pár a sztárok pucér terhesfotóit

Akciójuktól azt remélik, az „átlagemberek” is vállalják majd testüket a terhesség alatt.

Mindenki emlékszik arra az ikonikus fotóra, amin a várandós és meztelen Demi Moore jelent meg a Vanity Fair címlapján 1991-ben. Azóta szinte minden sztár, aki teherbe esik, lemásolja az akkor nagy port kavart aktot, így tett Beyoncé is, akinek meztelen fotója 2017-ben a legkedveltebb Instagram-poszt lett.

Fotó: Instagram

A Beyoncé által kavart hullámokat most David Harding barátnője, a 35. hétben lévő Georgia Marston lovagolja meg, megmutatva, hogy a várandósság akkor is csodálatos és mutogatni való dolog, ha épp nem Demi vagy Beyoncé az alany, hanem csak egy „átlagos lány Yorkshire-ből”. A fotókat itt tekinthetitek meg.

A pár azonban tovább ment, a 22 éves fodrász férje is belement a fotózásba, ugyan terhes pocak helyett csak sörhasat tudott villantani a képeken. A lány szerint egyébként nem sörhasról van szó, David egy nagy adag kínaival tömte meg a bendőjét, hogy abszolút hiteles legyen a fotón.

A pár most azt reméli, fotóik arra inspirálják az embereket, hogy bátran vállalják testüket a terhességük alatt is.

(Ladbible)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top