Baba

„Covidos” tematikára készítette el a pár a terhesfotókat a hátsó kertjükben

Meg akarják mutatni majd gyereküknek is, milyen volt a világ, amikor ő még anya pocakjában volt.

Várandósnak lenni ezekben az időkben nagyon nehéz lehet a helyzettel járó rendkívül sok bizonytalanság és szorongás, félelem miatt. Ez a pár azonban úgy döntött, feldobják hangulatukat egy nem mindennapi terhesfotózással, melyet saját maguk készítettek el a hátsó kertjükben, Miamiban. A fotókat ezen az oldalon tekinthetitek meg.

Meg akarják mutatni majd gyereküknek is, milyen volt a világ, amikor ő még anya pocakjában volt. Illusztráció: Unsplash

Meg akarják mutatni majd gyereküknek is, milyen volt a világ, amikor ő még anya pocakjában volt (Illusztráció: Unsplash)

Akemi Maehema Romain és férje, Terry karantén tematikájú fotósorozatot készített a kijárási tilalom alatt. A fotókon a pár –  jó példát mutatva – arcmaszkokat hord, és a közösségi távolságtartás szabályaira is felhívja viccesen a figyelmet. „Egyszer majd megmutatjuk a fotókat a babánknak, amint elég nagy lesz, hogy megértse, mi történt a világban, miközben ő anya pocakjában volt” – mondják.

A pár azt is elmondta, sok babás programot kellett lemondaniuk kisfiuk júniusi születéséig, például a babapartit, ezért is gondolták úgy, hogy kompenzálják magukat ezzel a fotósorozattal.

Egyébként nemcsak a fotókon tűnnek extrán szabálykövetőnek, a valóságban is nagyon figyelnek arra, nehogy Akemi megfertőződjön, a férfi azonnal lezuhanyozik, amint hazajön, és mindent többször lefertőtlenítenek.

(via)

Aktuális híreink a témában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top