A joghurt, valamint a hozzá adott gyümölcsökben rejlő vitaminok és rostok teszik a smoothie-t ízletessé és táplálóvá. Ezt a finom italt bármilyen gyümölcsből elkészíthetjük, de most éppen az eper a legkézenfekvőbb választás.
Hozzávalók 4 személyre:
- 600 g eper (ha nincs szezon, akkor fagyasztott eperből is készíthetjük)
- 200 g natúr joghurt
- 250 ml tej
- ízlés szerint méz
Elkészítés:
Az összes hozzávalót a turmixgépbe tesszük, alaposan összedolgozzuk, és már ihatjuk is. Ha tartalmasabb smoothie-t szeretnénk csinálni, akkor tehetünk hozzá előre beáztatott zabpelyhet, vagy zöldségeket is. Lehűtve, szívószállal az igazi!
Így készül a zöldséges smoothie:
Továbi cikkeink:
- Hogyan kell bodzateát készíteni?
- Hogyan kell szagtalanítani a cipőket?
- Hogyan kell hidratáló krémet készíteni eperből?
- Hogyan kell földiepret csumázni?
- Hogyan kell a fűfoltot eltávolítani a ruhákból?
- Hogyan kell a farmert divatosan felhajtani?
- Hogyan kell frissítő arcpakolást készíteni?
- Hogyan kell hajat göndöríteni citrommal?
- Hogyan kell cipőt mosni mosógépben?
- Hogyan kell fogat fehéríteni aktív szénnel?
- Hogyan kell virágmintás ruhákat viselni?
- Hogyan kell ajakdúsító balzsamot csinálni?
- Hogyan kell kiszedni a farmerfoltot a vászoncipőből?