TV-sztárok

Hide the pain Harold, azaz Arató András utálta, hogy internetes mém lett

Arató András jogi lépéseket is tervezett, amikor fotói elkezdtek terjedni az interneten.

Lehetetlenség nem szeretni az Álarcos énekes Szörnyecskéjét, vagyis nem mást mint Hide the pain Haroldot. Arató Andrásnak azonban nem volt mindig ínyére a hírnév, eleinte kifejezetten dühös volt, amikor fotói felkerültek az internetre, és legendás mém lett belőle. 

„Dühös voltam, próbáltam ellenállni, nem élveztem ezt a fajta ismertséget. Hiszen ki örülne neki, ha az arcából csinálnának viccet? Az biztos, hogy én nem szerettem ezt a helyzetet” – emlékezett vissza a Blikkben az azóta világhírnévre szert tett férfi.

Az egyik fotó, ami híressé tette Arató Andrást (Forrás: Facebook)

Az egyik fotó, ami híressé tette Arató Andrást (Forrás: Facebook)

Arató András eleinte jogi lépéseket is tervezett a fotók miatt, amiket egyébként imázsfotónak, illusztrációnak szánt róla egy fotós. Végül aztán belenyugodott a helyzetbe, és azt gondolta, pár év alatt lecseng az egész, de nem így lett.

Hide the pain Harold az Álarcos énekesben történt nagy leleplezése óta rengeteg üzenetet kap. Mindössze egy napig gondolkozott azon, hogy vállalja-e, de mint mondta, élete legjobb döntése volt. A rajongók közeledését szívesen fogadja, sokat utazik külföldre is, ugyanakkor a koronavírus okozta járvány miatt most ki kell hagynia a mexikói útját.

Hide the pain Harold évek óta mémlegenda:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top