nlc.hu
Szabadidő
Az RTL még több extra tartalommal dobja föl a #maradjotthont

Az RTL még több extra tartalommal dobja föl a #maradjotthont

A kereskedelmi csatona azon túl, ahol ez megvalósítható volt, ott „házon belül” home office-t vezetett be, a nézőknek pedig sok extra tartalmat kínál, gondolva a család összes generációjára.

Az RTL család a maga eszközeivel úgy küzd meg a koronavírus terjedésével, hogy dolgozóit, ahol csak tehette, otthoni munkavégzésre kötelezte, miközben a nézőket igyekszik még több tartalommal lekötni, szórakoztatni a szokásosnál jóval többet otthon töltött időben.

Amivel például már most vagy a közeljövőben az RTL Klub csatornákon találkozhatunk a csatorna közleménye szerint: 

  • „Családi animációk” kategóriában elérhető sorozatok: Avatar, Tini Nindzsa Teknőcök, Hódító hódok, Spongyabob kockanadrág, vagy a Hé, Arnold.
  • Március 24-től Film+ Pop up tartalmakkal bővül tovább az RTL Most kínálata, a showműsorok és a sorozatok mellett. Több, mint 100 akció-, kaland-, történelmi film, vígjáték és thriller közül választhatnak az érdeklődők, amelyek kínálata folyamatosan tovább bővül.
  • A „Muzsika Tv Bemutatja” is ajánl zenés kikapcsolódást. Egy-egy órás pop, retró és mulatós összeállítások közül választhatnak áprilisban azok, akik zenehallgatással szeretnék tölteni az időt.
  • A Tanár április 11-én induló 3. évada előtt március 28-tól A Tanár 1. és 2. évadának epizódjai is megtalálhatók lesznek az RTL Moston.

Még több időeltöltő program a koronavírus és a házi karantén idejére:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top