Sztárok

Kardos Esztert leköpte egy nő a buszmegállóban, így reagált a Barátok közt szereplője

Kardos Eszter egy nagyon furcsa történetet osztott meg.

Kardos Eszter egy ideje újra szerepel a Barátok közt sorozatban, természetesen Vandaként tért vissza a képernyőre. Az általa alakított karakter sosem volt közönségkedvenc, hiszen mindig bekavar valahol, vagy éppen kikészíti valamelyik szereplőt… A Nyugi, köztünk marad! tegnapi adásában árulta el, hogy nagyon sokszor azonosítják a karakterével, és voltak már elég durva esetek is az életében.

„2007-2008 környékén történt, forgatni mentem be BKV-val. Az általam megformált karakter, Vanda nem egy kedves lány. Állandóan mindent megkavar, lop, csal, hazudik, mindenkit átejt, gonoszkodik és ez már akkor sem volt másként. Álltam egy buszmegállóban, vártam a buszt, és egyszer csak odajött egy idős néni, odarongyolt hozzám, elkezdett velem veszekedni, hogy Vandácska, maga mit csinált és leköpött. Ott álltam 16-17 évesen és köpni-nyelni nem tudtam. Azt sem tudtam, hogy most nevessek, sírjak vagy kezdjem el neki magyarázni, hogy ez egy szerep, nem én találtam ki, nem olyan, mint én, de ő leköpött és már ment is tovább, tehát igazából megoldódott” – mesélte Szulák Andreának Kardos Eszter.

Olvass még Kardos Eszterről az nlc-n:

Kardos Eszter (Fotó: LifeTV)

Kardos Eszter (Fotó: LifeTV)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top