nlc.hu
Utazás
Óriásbuborékkal a koronavírus ellen

Maszk helyett óriásbuborék: ez a férfi nem bízza a véletlenre a koronavírus elleni védekezést

Az ausztrál férfi a maszkot egy óriásbuborékra cserélte, így védekezik a koronavírus ellen.

Normális esetben a legtöbb, amit tehetünk a koronavírus fertőzés ellen, az a maszk viselése, a távolságtartás és az alapos kézmosás, fertőtlenítés. Ez a férfi azonban továbbment, és egy hatalmas műanyag óriásbuborékban jár-kel az utcán, hogy ezzel védekezzen a kór ellen és persze mosolyt csaljon a többi járókelő arcára.

Óriásbuborékkal védekezik a koronavírus ellen a férfi.

Képünk csak illusztráció: Getty Images

A nem mindennapi jelenséget egy viktoriánus kisvárosban, Belgrave-ban készítették, nem messze Melbourne-től. Rendkívül szórakoztató lehetett a guruló buborékban sétafikáló férfi látványa, aki mindeközben az üvöltötte: „Én vagyok a férfi a buborékban!”

Bár ez a védekezés kicsit talán túlzás – legalább annyira, mint a Csupasz pisztolyban ikonikussá vált jelenet a két ember nagyságú óvszerben való szeretkezésről -, azt azonban meg kell hagyni, hogy Ausztrália igen fertőzött kontinensek számít, igaz, a maszk is csak ajánlott és nem kötelező védekezési eszköz.

Melbourne man finds a new way to go outdoors and social distance at the same time. Video: Janine Rigby

Közzétette: Plus61J Media – 2020. július 24., péntek

A „buborékos ember” humoros jelensége így akár egyfajta szimbóluma is lehet annak, vegyük egy kicsit könnyedebben a maszk viselését, és igyekezzünk hozzászokni ehhez az átmeneti helyzethez embertársaink védelmének érdekében.

(via)

További röhejes védekezési technikák a koronavírus ellen

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top