nlc.hu
Aktuális
Szombattól az új állomásról indulnak az Árpád hidat érintő buszok

Szombattól az új állomásról indulnak az Árpád hidat érintő buszok

Megszűnik az ideiglenes állomás.
Szombattól az új állomásról indulnak az Árpád hidat érintő buszok

Szombattól az új – a főváros XIII. kerületében lévő Árbóc utcai -, végleges helyükről indulnak a Volánbusz Árpád hidat érintő járatai; ezzel megszűnik a Visegrád utcai ideiglenes végállomás.

A Volánbusz Zrt. csütörtökön azt közölte az MTI-vel, hogy a bérletpénztár az új “AGORA” épületegyüttesben, az “A” épület földszintjén található.

Az utasok még gyorsabb kiszolgálására a bejárat mellé két jegy- és bérletkiadó automata kerül, és a Visegrádi utca elejéről is hamarosan áthelyeznek a “B” épület mellé további két berendezést.

Az eredeti Árpád híd autóbusz-állomás 2015-ben a területre tervezett irodafejlesztések miatt költözött át ideiglenes helyére. Az építkezés alatt a Volánbusz pénztárai és szolgálati helyiségei az Árpád Center irodaházban, az autóbuszok megállóhelyei pedig az Árbóc utca – Visegrádi utca csomópontjában létesített állomáson kaptak helyet – olvasható a közleményben.

(MTI)

(Kiemelt kép: Unsplash)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top