nlc.hu
Horoszkóp
4 szörnyen ijedős csillagjegy halloweenkor

4 szörnyen ijedős csillagjegy halloweenkor

Egyre több boltban kaphatsz denevért, vérben forgó szemgolyót – persze csokiból vagy gumicukorból. Majd felbukkannak a zombik is az október végi szürkületben. Négy csillagjegyet igazán könnyű meglepni halloween estéjén.

Szörnynek öltözni vagy csokit gyűjteni Mindenszentek előestéjén már önmagában izgalmas. A sötétben bóklászva átjár a kellemes borzongás, és – véletlenül vagy szándékosan – könnyebben ráijesztünk másokra is. Akiket viszont ez a játékos este elborzaszt, inkább otthon várják, hogy eljöjjön a pirkadat, a kárhozott lelkek pedig a nap sugaraival eltűnjenek. Ha náluk kopogtatunk, félelmükben inkább odaadják a teljes dugi édességkészletet, nehogy magukra haragítsák a sötétség lényeit.

A négy rémüldöző csillagjegyben közös, hogy nem túl erősek az idegeik, viszont végtelen a képzelőerejük. Sőt, ennek ellenére, vagy épp ezért, mindannyian imádják a horrorfilmeket. Szeretik a filmek okozta feszültséget, és a kockázatmentes rémületet. De halloween estéjén bármi valóra válhat.

halloween

Fotó: Unsplash

Az adrenalinfüggő Ikrek

Az Ikrek imádja az izgalmakat, mindig felfokozott, rebbenős. Nagyon tud lelkesedni és iszonyatosan kíváncsi. De aki kíváncsi, az hamar megöregszik… és az Ikreknél megvan az esélye, hogy túl messzire megy. Ha egy Ikreket sokkolsz, figyeld, hogyan reagálja – túl. Nézz vele horrorfilmet, és mulass rajta, ahogy beleéli magát, és hangosan kiabál: „Ne menj oda! Hát nem látod a vérnyomokat?” Vagy mesélj neki valami ijesztő történetet lefekvés előtt. Számíts rá, hogy hajnalban érkeznek az üzenetek: miattad nem tud aludni a félelemtől.

Rák, akinek a biztonság a mindene

Egy Ráknak a legfontosabb a biztonság, kényelem és lelki béke. Mindezek ellenére, hiszen ő egy sötét, drámai vízjegy, nagy rajongója a borzongás fokozatainak. halloweenkor például paranoiássá válik. Minden ajtót-ablakot bezár, és időnként ellenőrzi. Zsályát füstöl minden szobában, miközben védelmező varázsigéket mormol. És közben a fejében az a sok-sok horrorfilm jár, amiket úgy szeret. És aminek a szereplői bármikor ott teremhetnek a paplanja alatt… így elaludni is alig mer.

A rejtélyekért rajongó Szűz

Az alkatilag ideges Szűz egyben végtelenül kétkedő. Mindent elemez és megmagyaráz, így saját magát is meg akarja győzni, hogy a félelme alaptalan. Addig analizál és gondolkodik minden kis részleten, míg önmagát még jobban a rémületbe kergeti. A Szűz hidegfejű és racionális, de ott van a másik oldala. A misztikus, aki szereti a rejtélyeket. Amiket persze próbál megfejteni, de ha nem talál magyarázatot, a természetfelettiről való elmélkedés nem hagyja nyugodtan aludni éjszakákon át.

A Halak a képzelete csapdájában vergődik

A Halak képzelőereje színes és élénk. Így a borzalom legkisebb morzsájából is képes valami szörnyűséget növelni a fejében. De nem csak ott, sötét látomásai és félelme másokra is könnyen átragad. A Halak jegyűnek halloween estéjén még nagyobb szüksége van rá, hogy biztonságban érezze magát. A takaró alá bújik, és gondosan ügyel, hogy egy porcikája se lógjon ki. Egy kis izzadság nem árthat, pláne, ha szörny lakik az ágy alatt. Nem éri meg a kockázatot.

(via EliteDaily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top